Futbol

Guardiola entrega al Museu del Barça el premi de la FIFA al Millor Tècnic del 2011

Abans de marxar, Pep Guardiola ha entregat aquest dimecres al Museu del Barça el premi al Millor Tècnic del 2011, que va rebre de la FIFA a Zuric (Suïssa) el 9 de gener.

Actualitzat
Guardiola es va imposar amb el 41,92 per cent dels vots a l'entrenador del Manchester United, Alex Ferguson (15,61 %), i al del Reial Madrid, José Mourinho (12,43 %).

El tècnic de Santpedor va recollir el premi i en l'acte va ser destacada la dedicatòria que va dirigir a Tito Vilanova. "Des del meu cor vull dedicar aquest guardó a Tito Vilanova, el meu amic, company i assistent. Encara que ara no vinguis tant [havia estat intervingut de la glàndula paròtida], sempre hi ets. Va per tu, xaval", va dir Guardiola.

El trofeu està exposat a la primera planta del Museu, a la taula reservada a l'actualitat del F. C. Barcelona. El guardó de Millor Tècnic del 2011 compartirà espai, entre d'altres, amb la pilota de la final de la Lliga de Campions de Wembley 2011, el Premi Laureus al Millor Equip del Món 2011 i la Bota d'Or de Messi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut