Futbol

Jordi Alba es podria convertir en el primer fitxatge de l'era Tito Vilanova

Jordi Alba podria convertir-se en el primer fitxatge de l'era Tito Vilanova. El Barça és a prop de tancar la incorporació d'aquest jugador nascut fa 23 anys a l'Hospitalet de Llobregat i que, actualment, pertany al València.

Actualitzat
No seria la primera vegada que Jordi Alba vesteix la samarreta blaugrana. Alba va estar al Barça fins a la categoria cadet, però no va poder fer el salt a l'equip juvenil i va haver d'anar al Cornellà, on va seguir destacant a la posició de mitja punta.

El València el va incorporar per al seu filial i també va jugar cedit a Segona amb el Nàstic de Tarragona. Fa tres temporades, Unai Emery el va recuperar per al València i el va fer debutar a Primera. Per començar, amb intervencions esporàdiques com a jugador d'atac per la banda esquerra, i des d'aquesta temporada, com a lateral.

Jordi Alba és un lateral amb molta arribada a dalt per fer assistències o per marcar. El gran rendiment que ha demostrat li ha permès estrenar-se amb la selecció espanyola i en només 5 partits guanyar-se la titularitat. El Barça l'espera després de l'Eurocopa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut