Barça

El doctor que va fer el trasplantament a Abidal afirma que la recuperació va per bon camí

Amb la prudència obligada en aquests casos, el doctor Juan Carlos García Valdecasas, que va fer el trasplantament de fetge a Éric Abidal, va explicar al programa "Efectivament", del canal Esport3, que el defensa del Barça es recupera satisfactòriament.

Actualitzat
El metge que va dirigir l'operació de trasplantament de fetge d'Eric Abidal, Juan Carlos García Valdecasas, en va explicar els detalls al programa "Efectivament" del canal Esport 3. El doctor va dir que tot va anar molt bé i que el jugador està animat i amb ganes de tornar a treballar.

García Valdecasas va explicar que l'evolució d'Abidal és positiva, però que, tot i tenir l'alta hospitalària, ha de passar revisions mèdiques periòdiques. El doctor va explicitar que el trasplantament era inevitable i que la donació de Gérard, el cosí d'Abidal, va ser fonamental en el procés.

Per a Juan Carlos García Valdecasas, també va ser molt important l'actitud positiva del defensa francès i no va descartar que, en un futur, Abidal pugui tornar a la pràctica activa del futbol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut