Futbol

Frenkie de Jong no arribarà al clàssic

El migcampista holandès no té bones sensacions de la lesió al bíceps femoral

Redacció Esport3Actualitzat

Amb la Lliga totalment encarada a favor del Barça, el clàssic de Copa d'aquest dimecres pren especial rellevància. Barça i Madrid es juguen el pas a la final. Els blaugranes, amb l'avantatge del 0 a 1 de l'anada, hauran d'afrontar el partit de tornada sense un dels seus homes més en forma: Frenkie de Jong.

El Barça feia ahir un entrenament de recuperació en què ja no es va veure Frenkie de Jong. El migcampista holandès farà una última prova demà, però tot apunta que es perdrà el duel de Copa de dimecres.

Aquests últims dies, les seves sensacions arran de la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta no són del tot bones. Una baixa molt sensible tenint en compte el seu gran estat de forma i que en els últims dos clàssics ha estat un dels blaugranes més destacats.

Amb aquest panorama, tot sembla indicar que Xavi optarà per Sergi Roberto i Kessie com a titulars per completar el mig del camp amb Busquets i Gavi. Dos noms que precisament van ser els grans protagonistes de la victòria del Barça en el partit de Lliga contra el Reial Madrid, ja que van aconseguir els dos gols culers. Ara el repte és classificar-se per a la final de la Copa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut