Barça

El Barça dona un cop gairebé definitiu a la Lliga gràcies al gol salvador de Kessie (2-1)

Els de Xavi amplien a 12 punts la distància al capdavant de la classificació. Al Madrid, li han anul·lat un gol per fora de joc de Marco Asensio quan el marcador era d'empat a un

Redacció Esport3Actualitzat

Mira el post-partit a Gol a Gol:

 

  • El Barça ja té més de mitja al sarró. La victòria en el clàssic, gràcies a un gol de Kessie en el minut 92 de partit, amplia a 12 punts la distància del blaugranes al capdavant de la classificació.
  • Lewandowski i Raphinha, en només quatre minuts, han posat a prova Courtois. El belga, però, s'ha mostrat sòlid.
  • El Madrid s'ha avançat en una acció afortunada. Araujo ha desviat una centrada de Vinicius i ha sorprès Ter Stegen, en el minut 9 de partit.
Així ha celebrat el gol Vinícius (Reuters)
Així ha celebrat el gol Vinícius (Reuters)
  • El Barça ha trigat a reaccionar, i ho ha fet a través de Christensen. El danès ha estat a punt d'empatar, primer de cap i, després, amb una rematada de taló.
  • Ha estat en l'última acció del primer temps que ha arribat l'empat, per obra i gràcia de Sergi Roberto. El reusenc ha resolt amb encert un embolic dins de l'àrea.
Sergi Roberto embogeix davant els aficionats (Reuters)
Sergi Roberto embogeix davant els aficionats (Reuters)
  • El Barça ha sortit més intens en el segon temps. Lewandowski ha provat fortuna des del balcó de l'àrea, però Militao l'ha desviat a córner. I, poc després, ha rematat als núvols una centrada de Busquets.
  • Marco Asensio ha fet callar el Camp Nou quan faltaven deu minuts per al final. L'àrbitre, a instàncies del VAR, ha anul·lat el gol per fora de joc del balear.
Marco Asensio es lamenta després del gol anul·lat (Reuters)
Marco Asensio es lamenta després del gol anul·lat (Reuters)
  • En el temps afegit, Kessie ha aparegut al rescat del Barça. Ha aprofitat l'assistència de Balde per marcar i, de retruc, donar un cop gairebé definitiu a la Lliga.

Minut a minut del partit

.

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut