barça

Fermín, de jugar poc a triomfar al Barça: explica a TV3 l'any que no oblidarà

El futbolista blaugrana està sent important a l'equip de Xavi, però es confessa en una entrevista a TV3 i admet que a les categories inferiors no tenia prou minuts pel seu físic

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández es va endur el jove Fermín López, de 20 anys, a la gira d'estiu dels Estats Units i l'andalús va respondre amb un golàs contra el Reial Madrid. Contra el Mallorca, en el seu segon partit a Primera Disivió va marcar el gol de l'empat definitiu. La temporada passada jugava cedit al Linares de la Primera Federació i arribar fins al primer equip del Barça no ha estat fàcil.

Fermín va arribar fa 7 anys a la Masia, quan en tenia 13. En una entrevista a TV3, el futbolista explica que ho va passar malament a les categories inferiors del Barça pel seu físic.

"Per la meva condició física no tenia gaires minuts i mai vaig tenir la importància necessària en les categories inferiors", explica Fermín.

Estudia i s'atreveix a parlar català

A banda del futbol, estudia Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a la Blanquerna, on millora també el seu català. Assegura que totes les classes són en català i que ho entén tot perfectament. Fins i tot a l'entrevista a TV3, s'ha atrevit a respondre alguna pregunta en llengua catalana.

El català guanya terreny al vestidor del Barça. El francès Kounde també el comença a parlar i ha promès a TV3 concedir una entrevista a final de curs íntegrament en català.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut