Bàsquet

El Reial Madrid tomba els Oklahoma City Thunder a la pròrroga (142-137)

Sergi Llull ha forçat el temps extra amb un espectacular triple sobre la botzina i ha aigualit el bon debut de l'exblaugrana Álex Abrines amb el seu nou equip

Actualitzat

El Reial Madrid ha sumat una victòria de prestigi contra els Oklahoma City Thunder de l'NBA a la pròrroga en un partit amistós que s'ha disputat aquest dilluns al Palau d'Esports de la capital espanyola (142-137). Els blancs gairebé sempre han anat a remolc en el marcador i han arribat a tenir un màxim desavantatge de 22 punts en el segon quart, però la reacció dels homes de Pablo Laso ha estat espectacular.

L'encert en els triples de Trey Thompkins i el caràcter guanyador de Sergi Llull han liderat la remuntada d'un Reial Madrid que ha estat capaç de forçar la pròrroga gràcies a una cistella exterior del menorquí sobre la botzina.

En els cinc minuts de temps extra, els blancs han acabat tombant uns Thunder amb molta feina per fer, sobretot després de la marxa de la fins ara la seva gran estrella Kevin Durant als Golden State Warriors. L'exblaugrana Álex Abrines ha tingut un bon debut amb la franquícia d'Oklahoma i ha anotat 12 punts amb un excel·lent 4 de 5 en triples.

L'escorta mallorquí tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb els seus excompanys al Barça Lassa aquest dimecres al Palau Sant Jordi, en el segon amistós que els Thunder disputaran a l'estat espanyol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut