Pablo Laso, capcot, després de la derrota contra el Bayern (EFE)
BÀSQUET

El Madrid continua en caiguda lliure: desastre total contra el Bayern (88-97)

Els blancs han encaixat un increïble parcial de 13-38 a l'últim quart i es compliquen el futur a l'Eurolliga

El Reial Madrid continua en caiguda lliure. Els blancs han tornat a repetir el guió de moltes nits europees en les últimes setmanes. Han arribat a guanyar de 18 punts, de 16 al final del tercer quart, però han acabat caient contra un lluitador Bayern de Munic (88-97) després d'un últim quart desastrós. La derrota pot tenir conseqüències greus per al Madrid, ja que acaba la lliga regular quart i es trobarà a quarts de final de l'Eurolliga amb Efes o amb Maccabi, si l'equip de Tel-Aviv guanya la setmana que ve el Fenerbahçe, en un partit pendent.

El Madrid ha sortit al partit endollat, conscient del que es jugava. Amb quatre triples en els quatre primers minuts, els blancs han agafat avantatge (12-5). Encertats en el llançament i seriosos en defensa, han continuat manant en el marcador fins a agafar una màxima diferència de 18 punts al descans (52-34).

El Bayern ha fet algun tímid intent d'acostar-se en el marcador, però el tercer quart ha acabat amb el Reial Madrid 16 amunt. Era molt difícil presagiar el que acabaria passant a l'últim quart, tenint en compte que els alemanys no s'hi jugaven ja res a la classificació. Tanmateix, el Reial Madrid s'ha enfonsat i ha encaixat un parcial increïble de 13 a 38.

88-97 final, i el Madrid haurà d'esperar a dimecres per conèixer el seu contrincant a quarts: Efes o Maccabi. Si els blancs haguessin guanyat el seu partit, tindrien com a rival el Mònaco, teòricament molt més assequible.