Ciclisme

El Giro d'Itàlia del 2007 comptarà amb 22 equips després de donar quatre invitacions

La pròxima edició del Giro d'Italia, que es disputarà del 12 de maig al 6 de juny, comptarà amb 22 equips després de donar el vistiplau els organitzadors a quatre de les moltes sol·licituds que havien rebut per disputar la prova. Al marge dels 18 equips enquadrats en la classificació ProTour, en la cita més important del calendari italià hi seran presents els italians Acqua e Sapone i Tinkoff, el suís Astana i l'irlandès Panaria.

Actualitzat
En la lluita per aconseguir el bitllet per ser en la pròxima edició del Giro, hi eren també equips del prestigi de l'Unibet.com, l'LPR, el Flamina i el Selle Itàlia, una de les formacions fixes en els últims anys en la cursa italiana.

Els 22 escollits pels organitzadors són: Ag2R, Bouygues, Française, Cofidis i Crédit Agricole (França); Discovery Channel (EUA); Euskaltel Euskadi, Caisse d'Epargne i Saunier Duval (Espanya); Gerolsteiner i T-Mobile (Alemanya); Predictor Lotto i Quick Step (Bèlgica); Rabobank (Holanda); CSC (Dinamarca); Panaria (Irlanda); Astana (Suïssa), i els italians del Lampre, Milram, Liquigas, Acqua e Sapone i Tinkoff.
Anar al contingut