NATACIÓ ARTÍSTICA

Dennis González, campió del món en solo lliure

És la seva segona medalla en un Mundial absolut després de penjar-se la de plata en duo mixt tècnic amb Emma García

RedaccióActualitzat

Dennis González s'ha proclamat campió del món en solo lliure en natació artística al Mundial de Fukuoka 2023. El barceloní, de 19 anys, ja va ser campió del món i europeu júnior l'any passat, i es referma com un dels nedadors amb més potencial del nostre país.

En la seva primera participació en un Mundial absolut, el català ha aconseguit la seva segona medalla després d'haver-se penjat la de plata en duo mixt tècnic amb Emma García.

González ha aconseguit una puntuació de 193.0334, just davant del colombià Gustavo Sánchez, que ha acabat amb 189.9625 punts. El podi l'ha completat el nord-americà Kenneth Gaudet, amb 179.5562 punts.

El nedador barceloní, format al CN Kallipolis i al Centre de Tecnificació de la Blume, només porta sis mesos entrenant-se de forma permanent al CAR de Sant Cugat. Al centre d'alt rendiment de la localitat del Vallès Occidental, al nedador l'entrenen dues referents de la natació catalana: Anna Vega i Gemma Mengual.

Gran rendiment dels nedadors catalans al Mundial de Fukuoka

És la cinquena medalla que aconsegueixen esportistes catalans al Mundial de Fukuoka, que se suma a la plata ja mencionada d'Emma García i Dennis González, els dos bronzes d'Iris Tió i l'or de l'equip tècnic de què formaven part les catalanes Iris Tió, Txell Mas i Paula Ramírez

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut