Iris Tió s'ha consolidat a Fukuoka (Reuters)
Natació artística

Iris Tió es penja una medalla de bronze al Mundial de Fukuoka

La catalana ha guanyat quatre posicions a la final de solo tècnic per penjar-se un metall històric

Actualitzat

Primera medalla per a la natació catalana al Mundial de Fukuoka. Se l'ha penjada Iris Tió en la disciplina de solo tècnic de natació artística. La nedadora catalana, de només 20 anys, segueix així l'estela d'altres nedadores, com Gemma Mengual, Andrea Fuentes o Ona Carbonell. 

L'or se l'ha penjat la japonesa Yukiko Inui i la plata ha estat per a l'austríaca Vasiliki Alexandri.  

 

 

Emma Garcia i Dennis González, millor puntuació

Els Mundials de natació de Fukuoka, al Japó, s'han posat en marxa amb bones perspectives per a alguns nedadors catalans. És el cas d'Emma Garcia i Dennis González, que conformen el duet mixt i que en la ronda preliminar de la prova tècnica han obtingut la millor puntuació amb molta diferència.

Un moment de l'actuació d'Emma Garcia i Dennis González (Reuters)

La parella de la delegació espanyola ha sumat 244,1433 punts, pels 228,0075 dels mexicans Itzamary González i Diego Villalobos i els 227,2 dels japonesos Tomoka Sato i Yotora Sato, segons i tercers respectivament. Garcia i González han obtingut la millor puntuació en tots els apartats: execució, impressió artística i dificultat. Ara se'ls presenta una oportunitat històrica, ja que el duet italià, gran favorit a l'or, és baixa d'última hora per la lesió de Giorgio Minisini. 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut