Diumenge, un temps amb pocs canvis

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge tindrem un dia força tranquil, amb pocs canvis en el temps. Predominarà el sol, els ruixats de tarda aniran a menys respecte a dissabte i la calor es mantindrà gairebé arreu.

Dia de platja a l'Ampolla (Gemma Monllau)

Pocs canvis

Venim d'un vespre de dissabte mogut, fins i tot d'una matinada amb núvols i algun ruixat residual, però al llarg del matí s'imposarà el sol, o si més no la sensació de sol. Tot i això, encara veurem alguns núvols alts en trànsit d'oest a est.  Al voltant del migdia, la calor ja generarà núvols d'evolució.

A la tarda es repetiran alguns ruixats o tempestes al Pirineu i al Prepirineu occidental. Tindrem una mica menys d'aire fred que dissabte, o sigui que esperem xàfecs menys intensos i abundants en general. A la resta, continuarà dominant el sol o el cel poc ennuvolat. Cap al vespre, augmentaran els núvols per l'oest.

Calor estancada

La temperatura mínima ha pujat una mica més, mentre que la màxima pujarà lleugerament cap a ponent. La diferència més gran respecte a dissabte serà cap a l'Alt Empordà, on el vent de sud es reforçarà durant la tarda, i això reescalfarà l'ambient. Els valors extrems estaran sobre els 33-35 ºC.

I dilluns...

La inestabilitat tornarà a augmentar, de manera que es reactivaran més ruixats i tempestes, localment intenses i acompanyades de calamarsa. Es localitzaran al Pirineu i al quadrant nord-est.
 

 

ARXIVAT A:
El temps
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut