Tarda de cel assolellat en general

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge hem recuperat un temps més estable. Domina la dorsal anticiclònica, i la bossa d'aire fred de les capes altes atmosfèriques s'allunaya pel Golf de Cadis. El temporal mediterrani ja està concentrat al sud-est peninsular, amb greus conseqüències.

Sol

El resultat d'aquests moviments ha estat un matí de cel assolellat en general, amb presència de bancs de boira o núvols baixos a punts d'interior, molt carregats d'humitat per les pluges del temporal. Han aparegut al nord de les Terres de l'Ebre i a punts de ponent, on encara persistien a migdia. A la tarda, creixeran alguns núvols d'evolució al Pirineu, però en general continuarà el cel ben blau arreu, potser amb algun pegat de boira residual. 

Temperatura

Farà una mica més de fresca matinal, gràcies a la retirada dels núvols. Les mínimes han baixat de 2 o 5ºC. A migdia, les temperatures pujaran una mica en general, tret dels indrets on es frena per la boira. Estarem situats al voltant del 23-24ºC a molt indrets, amb punts lleugerament per sobre.

I dilluns...

S'accentuarà la tramuntana el vent de gregal, i la temperatura anirà de baixa. Esperem una mica més de núvolositat a la meitat est de Catalunya, però en cap cas pluja.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut