Tarda assolellada i amb caloreta

Alberto AlcántaraActualitzat

Hem entrat al cap de setmana de la castanyada amb un temps anticiclònic i amb un temps de màniga curta durant les hores centrals del dia. No es preveu cap canvi de temps fins dimarts que ve.

Boira a la plana de Vic (Marina i Santi)

Pocs núvols

El sol serà el protagonista gairebé en solitari a tot el país durant les hores centrals del dia. Les poques excepcions seran els bancs de boira o boirina al litoral, cap a la Costa Brava. De cara al vespre, poden acumular-se a més punts de la costa.

La nit es preveu força serena en general. Com a curiositat, la lluna plena coincidirà amb la nit de la castanyada per primera vegada en 76 anys. A més a més, es tracta d'una de les anomenades "llunes blaves".
 

Màniga curta

Serà un altre dia amb contrastos tèrmics molt marcats, de l'ordre d'uns 20 ºC en alguns punts, per la diferència entre les temperatures de primera hora, baixes en general i amb inversió tèrmica,  i les màximes molt suaus, de fins a 24-26 ºC. Al quadrant nord-est, la màxima baixarà una mica. En qualsevol cas, viurem una altra castanyada amb la inèrcia de temperatures ascendents dels últims anys.
 

I per a Tots Sants...

Sense canvis significatius, amb sol o sensació de sol esmorteït per núvols prims a una gran part del territori, alguns núvols baixos costaners i amb un ambient molt suau.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut