Dimarts, canvi de temps amb pluja i baixada de la temperatura

RedaccióActualitzat

A partir d'avui la situació meteorològica es complicarà força. Arriba aire fred, pluja i neu. La temperatura se situarà per sota de la mitjana.

Pluja a Bellmunt (arxiu) (Josep Maria Costa)

Dia de núvols i pluja

El cel assolellat del final de la Setmana Santa donarà pas a un ambient tapat en general, amb clarianes ocasionals. La pluja afectarà, principalment, l'oest i sud de Catalunya, amb registres més abundants per ponent i el nord-oest. Al vespre els ruixats arribaran a les comarques gironines, tot i que a la costa no hi plourà gaire. La cota de neu anirà baixant a mesura que s'endinsi l'aire fred, dels 2.300 metres als 2.000 metres al final de la jornada, fins i tot als 1.300 metres al vessant nord del Pirineu.

Temperatura a la baixa

El canvi de temperatura es notarà a partir del migdia, en les màximes, que seran més baixes que dilluns en general, i sobretot clarament més baixes pel nord-oest. Els valors màxims no passaran dels 19- 20 ºC en punts del nord-est, ponent o les Terres de l'Ebre.

I dimecres...

Es va configurant una pertorbació mediterrània, i això vol dir que els seus efectes dependran molt de les coordenades finals de la borrasca. Ara per ara, els mapes indiquen que serà un dia de pluja, abundant als dos extrems de Catalunya: l'entorn del delta de l'Ebre i de l'Empordà, amb temperatures que continuaran a la baixa i amb un ambient més fred.

ARXIVAT A:
El temps
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut