Un mort i cinc ferits pel xoc d'un cotxe i una ambulància a l'Eixample de Barcelona
L'accident ha passat a la cruïlla de Villarroel amb Aragó (Europa Press)
Terrassa

Una dona ferida crítica en l'incendi d'un pis a Terrassa, en què han mort dos gossos

El foc es va declarar ahir, dissabte, al vespre en un immoble al carrer Marquès de Comillas

ACN/RedaccióActualitzat

Una dona ha quedat en estat crític després de l'incendi en un pis de Terrassa, aquest dissabte al vespre al carrer Marquès de Comillas.

L'avís del foc es va rebre passades les vuit del vespre, segons han informat els Bombers de la Generalitat, i les flames van calcinar totalment l'immoble.

A l'interior es va trobar una dona inconscient, que va ser traslladada pel SEM a l'Hospital Mútua de Terrassa. El seu estat és crític per culpa de la inhalació de fum. Els Bombers també van rescatar un home al balcó del pis cremat, que s'hi havia refugiat. En l'incendi també han mort dos gossos.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers, quatre ambulàncies del SEM i diverses patrulles de la Policia Municipal de Terrassa.

Es dona el cas que aquest mateix dilluns, una dona de 87 anys va morir en un incendi en un altre habitatge també a Terrassa. En concret, al carrer del Bruc de la ciutat. A la dona, la van trobar en estat crític i vas ser traslladada a l'hospital, on finalment va morir.


A Solsona, un altre incendi

Aquesta matinada de dissabte a diumenge també hi ha hagut un altre incendi en un pis a Solsona, sense ferits. El foc, però, ha afectat l'estructura de l'edifici, on ha aparegut una esquerda, i ha obligat a desallotjar desenes de veïns de fins a tres edificis més. 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut