La parella era molt estimada a la localitat de Paranã, on tothom els coneixia (iStock)
Brasil

Un matrimoni del Brasil mor amb 4 hores de diferència després de viure 80 anys junts

Tots dos passaven dels 100 anys i tenien bona salut fins fa uns mesos, quan la dona va agafar una greu pulmonia

RedaccióActualitzat

Mamédio Alves Magalhães, de 105 anys, i Ana Araújo Magalhães, de 100 anys, un matrimoni brasiler, són notícia després de la seva mort. Han passat tota una vida junts i ni tan sols la mort ha pogut separar-los més enllà d'unes quantes hores.

Vivien a la localitat de Paranã, a l'estat de Tocantins, al centre del país. La parella de centenaris, que no havia tingut fills, han viscut junts més de 80 anys. 

Segons expliquen els seus coneguts, l'Ana havia contret una greu pulmonia feia unes setmanes que l'havia portat a ingressar a l'hospital. Feia mesos que tenia demència i ja no era gaire conscient del que passava al seu voltant. Els metges, que no veien que pogués superar la malaltia, la van enviar a morir a casa al costat del seu estimat Mamédio. 

L'home, que segons expliquen estava completament lúcid i sa malgrat els seus 105 anys, va deixar d'alimentar-se en veure la greu situació de l'Ana. Davant la sorpresa de tothom, la salut de Mamédio va empitjorar ràpidament i dijous el van ingressar d'urgències a l'hospital. Va morir a les quatre de la matinada de divendres. 

Poca estona més tard també van haver de portar l'Ana a l'hospital, on va morir a les vuit del matí, només quatre hores més tard que ho fes el seu marit. 

L'alcalde de Paranã ha confirmat la mort del matrimoni, una parella molt estimada a la població perquè havia ajudat moltes famílies amb la criança dels fills.

ARXIVAT A:
Brasil
Anar al contingut