Quatre ferits, dos de crítics, en un tiroteig a prop del Turó de la Peira, a Barcelona

Tots els ferits, tres homes i una dona, estarien implicats directament en el tiroteig

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig en ple carrer al passeig Urrutia, al districte de Nou Barris de Barcelona, a prop del Turó de la Peira, que ha provocat quatre ferits greus. Tots els ferits, tres homes i una dona, estaven implicats directament en el tiroteig.

Els fets han passat cap a les 10.30. Els primers trets s'han fet davant de la casa del Tio Pedro, conegut patriarca del barri. La seva família, 6 fills i 22 nets, viuen tots aquí.

Els altres trets han estat uns metres més enllà de la casa. En unes imatges enregistrades per un veí es veu com un cotxe vermell fuig de l'escenari després de disparar a dos homes, un tercer home dispara al vehicle, mentre els altres, ferits greuement, cauen a terra.

Ningú ha cridat una ambulància, perquè un dels fills del Tio Pedro els fa carregar al seu cotxe i se'ls emporta a l'hospital. Hi ha 4 ferits ingressats a Vall d'Hebron, 2 d'ells en estat crític, un de molt greu i una dona greu. Són el Tio Pedro, dos fills seus i una de les netes.
 

 Un veí ha gravat des de la finestra de casa el moment del tiroteig

La policia sospita que es tracta d'un enfrontament entre clans gitanos rivals. 
 


Els Mossos han identificat les persones que s'han escapat en el cotxe vermell que podrien ser, segons algun testimoni, membres del Clan de los Manolos, del barri de la Mina. A hores d'ara, però, no hi ha cap persona detinguda. La investigació policial continua oberta.

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut