El cantant belga ha cancel·lat definintivament la gira "Multitude" per raons de salut (Wikimedia Commons)

Stromae cancel·la definitivament la gira "Multitude": "el descans serà més llarg del previst"

El cantant belga ja havia anul·lat part de la gira per raons de salut

Virgínia Arqué Nueno

El cantant belga Stromae ha anunciat aquest dimarts que no podrà reprendre la gira mundial "Multitude" programada per a aquest any i que cancel·la, definitivament, tots els concerts que encara hi havia previstos a la seva agenda, perquè necessita "més temps per recuperar-se" dels seus problemes de salut.

A principis d'abril, Stromae va reconèixer que havia "d'acceptar els seus límits" i va cancel·lar els 15 concerts que tenia previstos fer entre l'abril i el maig en la seva gira europea en estadis dels Països Baixos, França, Suïssa, el Regne Unit, Alemanya i Itàlia.

El cantant ha fet l'anunci en un missatge penjat a les xarxes socials, en què lamenta la decisió i no poder mantenir el compromís assumit de retrobar-se amb el seu públic al més aviat possible. També agraeix tots els missatges de suport i estima que ha rebut i explica que necessita "més temps de descans" per recuperar-se:

"Malauradament, he d'acceptar que aquest temps de descans i de pausa serà més llarg del que em pensava. I és amb una immensa pena que no podré acomplir la meva promesa i que anuncio l'aturada de la gira Multitude."

 

 

L'artista belga, de 38 anys, ja va fer una pausa en la seva carrera a finals del 2015, quan va reconèixer que patia una depressió que s'havia agreujat pels efectes secundaris d'un tractament contra la malària.

Stromae va tornar als escenaris l'any passat, després d'una pausa de sis anys perquè ja no es veia amb cor de cantar, després d'haver acabat exhaust per les gires i amb episodis d'ansietat, depressió i atacs de pànic.

 

ARXIVAT A:
MúsicaSalut Mental
Anar al contingut