Futbol

Piqué i Busquets fan el salt a la selecció espanyola absoluta de la mà de Del Bosque

Vicente del Bosque no s'ha mostrat aliè al bon moment que travessa el Barça i ha tirat de veta de jugadors d'aquest equip per completar la convocatòria d'Espanya de cara a l'amistós de dimecres contra Anglaterra. Gerard Piqué i Sergi Busquets són les principals novetats d'una llista que manté la continuïtat del bloc en què ha confiat Del Bosque des que va ser nomenat seleccionador. Els dos del planter del Barça fan el salt així a l'absoluta i veuen recompensat el seu bon rendiment com a blaugranes.

Actualitzat
La baixa de Puyol ha obligat Vicente del Bosque a cridar un central amb garanties per continuar amb la seva feina al capdavant de la selecció espanyola i el tècnic salamanquí s'ha fixat en Gerard Piqué.

El català ha entrat per primer cop en la seva carrera en una llista del combinat absolut espanyol i fa el salt després d'haver estat internacional amb les categories inferiors. Aquesta, però, no és l'única novetat en la convocatòria, ja que Sergi Busquets, una de les revelacions d'aquesta temporada a Primera, també ha estat cridat per Del Bosque. El seu cas és més paradoxal ja que el fill de Busi va debutar amb Espanya –amb gol inclòs- l'octubre passat defensant la samarreta de la Sub-21.

Completen la llista:

Porters
Casillas (Reial Madrid)
Reina (Liverpool)

Defenses
Albiol (València)
Marchena (València)
Arbeloa (Liverpool)
Capdevila (Vila-real)
Juanito (Betis)
Sergio Ramos (Reial Madrid)
Gerard Piqué (FC Barcelona)
Carles Puyol (lesionat, FC Barcelona)

Migcampistes
Xabi Alonso (Liverpool)
Riera (Liverpool)
Sergi Busquets (FC Barcelona)
Xavi (FC Barcelona)
Iniesta (FC Barcelona)
Cazorla (Vila-real)
Senna (Vila-real)
Silva (València)

Davanters
Güiza (Fenerbahçe)
Llorente (Athletic Club)
Torres (Liverpool)
Villa (València)
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut