L'Instagram del 324.cat arriba als 125.000 seguidors

Actualitzat

L'Instagram del 324.cat ha arribat als 125.000 seguidors. El perfil, que es va estrenar justament avui fa un any, és el líder dels perfils informatius en català en aquesta xarxa.

Al llarg d'aquest any, la publicació amb més "m'agrada" és la galeria d'imatges del Concurs de Castells de Tarragona:

 

 

 

La segueixen el banc d'imatges per trencar estereotips del Col·legi d'Infermeres de Barcelona, la primera foto dels dirigents independentistes empresonats a Lledoners, els espectaculars núvols dels primers dies de l'any o imatges de la manifestació independentista de la Diada.

 

Pel que fa als vídeos, el més vist és el discurs de la jove activista Greta Thunberg a la cimera sobre el canvi climàtic COP24 de Katowice:

 

 

 


Altres vídeos que us han agradat són els dels cotxes de joguina perquè els nens entrin a quiròfan al Parc Taulí de Sabadell, l'experiència d'uns nens sobre el càncer del seu pare, les rentadores d'un anunci que van passar més de 30 anys "oblidades" en un barranc de l'Alt Urgell o l'adeu als entrepans de Can Boada, a Tarragona.

Un creixement vertiginós

En l'any que porta en funcionament, l'Instagram del 324.cat ha tingut un creixement de vertigen: a l'estiu va superar tant els 40.000 com els 50.000 seguidors i, tot just nou mesos després de l'estrena, va assolir els 75.000 seguidors i es va convertir en el compte informatiu líder en català.

Al novembre, arribava a la xifra "rodona" dels 100.000 seguidors.

Ara, en el primer aniversari, 125.000 gràcies!

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
InstagramXarxes socials
Anar al contingut