El detingut va facilitar un pis a la dona en un poble de l'illa i ell es va establir amb la menor al seu domicili (Guàrdia Civil)

Detingut per esclavitzar sexualment la fillastra, menor, durant 5 anys a Mallorca

L'home va viatjar a un país africà, va convèncer una dona per casar-s'hi i se la va endur a l'illa juntament amb la seva filla, a qui va explotar sexualment

Un home ha estat detingut a Mallorca per esclavitzar sexualment una menor durant cinc anys. El detingut va viatjar el 2019 a un país africà i allà es va fer passar per un filàntrop que volia casar-se amb una dona i portar-la a l'Estat perquè tingués una vida millor juntament amb les seves filles, segons el comunicat difós per la Guàrdia Civil.

Va convèncer la dona, que es va traslladar a Mallorca amb una filla de 12 anys. Un cop allà, l'home li va facilitar un pis en un poble de l'illa i ell es va establir amb la menor al seu domicili. Ho va justificar amb l'argument que així estaria "més ben cuidada" i seria més fàcil portar les seves germanes des del seu país d'origen.

Al pis, l'home explotava sexualment la menor, a qui tenia "sota submissió i control en tot moment". A més, l'amenaçava de tornar-la al seu país, així com a la seva mare, de manera que la menor obeïa "per por de decebre la seva família i no poder donar un futur millor" a les germanes.


Denúncia a les Germanes Oblates

Quan l'adolescent va saber que l'home estava fent els tràmits per portar-les, va denunciar la situació a les Germanes Oblates, una congregació religiosa coneguda per dedicar-se a l'atenció de dones en situació desafavorida, que van alertar la Guàrdia Civil.

Un cop detingut l'home, la Guàrdia Civil va registrar el seu pis, on també van trobar discos durs amb material de pornografia infantil. El cos creu que l'home es dedicava a distribuir-lo i, probablement, també produïa vídeos.

 

ARXIVAT A:
JudicialViolència masclistaFeminismeGuàrdia Civil
Anar al contingut