El punt on va quedar el cadàver no és un lloc d'accés habitual (TV3)

L'accident mortal del jugador de rugbi a la sala Apolo va ser al pati de ventilació

Liam Hampson va anar fins al terrat per una sortida d'emergència i va caure en una zona on no s'accedeix habitualment

Ferran Vila CabanasActualitzat

Els Mossos d'Esquadra segueixen considerant que la mort d'un jugador de rugbi a la sala Apolo va ser un accident.

La hipòtesi de la policia és que Liam Hampson, de 24 anys, s'hauria despistat, va sortir per una sortida d'emergència que portava al terrat de l'edifici i va acabar caient uns 10 metres per un celobert, que és on el van trobar al cap de dos dies.

La caiguda va ser la matinada de dilluns a dimarts, i el cos es va trobar aquest dimecres. Ningú no va trobar Hampson abans perquè, segons confirma la policia a TV3, el punt on va quedar el cadàver no és un lloc d'accés habitual.

La investigació dels Mossos continua oberta i aquest dijous s'ha fet l'autòpsia del cos, ha confirmat a Reuters el Departament de Justícia.


Tot està enregistrat, segons el director del local

Segons ha explicat a RAC1 el director de la sala, Albert Guijarro, tota la seqüència està enregistrada per les càmeres de seguretat i ja està a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Guijarro ha detallat que Hampson era a la sala gran, va travessar dues sortides d'emergència, va sortir al terrat i, en veure que no podia tornar a entrar a la sala, va decidir saltar un mur d'un metre i mig. Aleshores va caure al buit al pati des d'on s'agafa l'aire de renovació de la sala.

Finalment, explica, els treballadors van localitzar el cadàver quan buscaven l'origen del soroll d'un telèfon mòbil a les 11 del matí de dimecres.

El jugador de la lliga australiana de rugbi estava de vacances per Europa amb altres companys que practiquen el mateix esport, i que l'intentaven localitzar després d'hores desaparegut.

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals ha remarcat que la sala Apolo compleix totes les "mesures legals de seguretat, i mesures extraordinàries", fins al punt que el local ha estat mereixedor d'un distintiu internacional de seguretat implementat aquest any per l'Associació Internacional d'Oci Nocturn.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraOci nocturn
Anar al contingut