Imatge del Consell Nacional de Junts aquest divendres (ACN)

Junts denuncia que ha patit un ciberatac "coordinat des de diferents països"

El partit de Puigdemont assegura que l'atac ja ha estat neutralitzat i que no ha afectat el procés de validació de l'acord d'investidura amb el PSOE que es fa aquest cap de setmana

Actualitzat

Junts per Catalunya ha denunciat aquest dissabte que li han fet un ciberatac "coordinat des de diferents països", durant el qual s'han rebut unes 70.000 agressions planificades, segons ha explicat el mateix partit.

Segons aquestes mateixes fonts, l'atac ja està neutralitzat i el cas ha estat denunciat a l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Junts està aquest cap de setmana en ple procés participatiu per validar l'acord amb el PSOE per investir Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

El partit liderat per Carles Puigdemont assegura que l'atac no ha afectat aquest procés de votació, i que continua amb normalitat fins diumenge. Les votacions es tancaran a les 6 de la tarda.

L'atac ha estat reivindicat pels hackers TeamHDP, que l'emmarquen en la crítica al procés de negociacions i acord entre el PSOE i Junts, que inclou la llei d'amnistia. Segons les primeres informacions, s'haurien filtrat diferents dades del partit.

ARXIVAT A:
Junts
Anar al contingut