L'atropellament ha estat a l'estació de Cornellà (CCMA)

Restablerta la circulació a l'R4 de Rodalies, tallada dues hores per un atropellament

Segons Adif i Rodalies, a primera hora hi ha hagut un "accident d'una persona en un punt de pas no autoritzat" a l'estació de Cornellà

RedaccióActualitzat

Restablerta la circulació de trens de la línia R4 de Rodalies, que a primera hora havia quedat interrompuda entre l'Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat per "l'accident d'una persona en un punt de pas no autoritzat" de l'estació de Cornellà, segons havia informat Rodalies Catalunya.


Adif, el gestor de les infraestructures ferroviàries, ha anunciat l'incident a les 6.35. Per tant, la interrupció ha durat unes dues hores, coincidint amb l'hora punta de desplaçaments matinals. 

Durant aquest temps, en el tram entre l'Hospitalet i Sant Feliu els passatgers eren encaminats al metro o al tramvia. A la resta de la línia, entre Sant Vicenç de Calders i Sant Feliu, i entre l'Hospitalet i Manresa, els trens circulaven.

Rodalies avisa que la circulació ferroviària s'ha restablert, però que la normalització de la freqüència de pas dels trens i dels horaris serà "progressiva".

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicRodalies
Anar al contingut