L'estudi de ràdio en què s'ha convertit el Saló Sant Jordi de la Generalitat per a la cerimònia d'entrega dels Premis Nacionals de Co…
L'estudi de ràdio en què s'ha convertit el Saló Sant Jordi de la Generalitat per a la cerimònia d'entrega dels Premis Nacionals de Comunicació (ACN/Pau Cortina)

Homenatge a la ràdio en la cerimònia d'entrega dels Premis Nacionals de Comunicació

"Crims", "Polònia", Sàpiens, Filmin i Cugat Mèdia recullen els guardons en una cerimònia al Palau de la Generalitat

Actualitzat

El Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat s'ha convertit aquest dimarts en un estudi de ràdio per a la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació. Entre els guardonats d'aquesta 20a edició hi ha el periodista Carles Porta, pel programa de Catalunya Ràdio "Crims", "Polònia", la revista Sàpiens, la plataforma Filmin o la periodista Julia Otero, que ha rebut una menció d'honor.

La periodista Gemma Nierga ha estat la conductora de l'acte, en una edició que ha estat un homenatge a la ràdio, amb motiu dels 75 anys de les primeres emissions a Catalunya.

El moment més emotiu ha estat quan la periodista Julia Otero, que no ha pogut assistir a la cerimònia, ha fet arribar la seva veu. Otero, que ha defensat la "responsabilitat" en el periodisme, ha agraït la distinció:

"Aquest premi, per a una nena gallega que quan va arribar a Catalunya només sabia parlar gallec, és un orgull i un tresor; per una persona que acaba de travessar el desert d'aquesta malaltia tan cruel, és com una llum que il·lumina el tros de camí que encara falta.

La segona menció d'honor ha estat per a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha arribat als 50 anys. El jurat ha destacat la trajectòria "en la formació de professionals de la comunicació a Catalunya" d'una facultat que va ser "pionera a oferir estudis oficials de Periodisme, Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual".

Aquesta crònica de TV3 és un resum de l'acte de lliurament dels premis:

 

 

 

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut