"Polònia", "Crims" i Sàpiens, Premis Nacionals de Comunicació 2021

Actualitzat

Els programes "Polònia", de TV3, i "Crims", de Catalunya Ràdio, són Premis Nacionals de Comunicació 2021. El govern ho ha anunciat en roda de premsa, on també s'ha avançat que la revista Sàpiens serà guardonada en la categoria de Premsa.

Segons el jurat dels Premis Nacionals d'enguany, Carles Porta rebrà el premi en la categoria de Radiodifusió per haver arriscat amb un programa com "Crims", "sense haver caigut en el sensacionalisme". És un programa de ràdio que --recordem-ho-- s'ha traslladat a la televisió.

Precisament, el programa "Polònia" d'aquesta casa, produït per Minoria Absoluta, rebrà el premi en la categoria Televisió, per haver fet sàtira política durant 15 anys, "aportant pluralitat democràtica a l'espai català de comunicació".

També es guardona, en l'àmbit digital, Filmin i, en l'àrea de Publicitat, la campanya de Salut durant la primera onada de la Covid-19.

A més, Cugat Mèdia ha rebut el guardó en la categoria de Comunicació de Proximitat, i el jurat també ha atorgat mencions honorífiques a la periodista Júlia Otero i a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

Aquests premis, que es lliuren des del 1999, reconeixen les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana.

 

ARXIVAT A:
Televisió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut