Bitllets de lliures esterlines
Un sobre amb un sol bitllet de 50 lliures va ser el que van rebre les cinc netes de Frederick Ward quan va morir (iStock)

Hereten 50 lliures d'una fortuna de mig milió per visitar poc l'avi i el denuncien

La justícia no ha donat la raó a les cinc netes que van denunciar el testament de l'avi que consideraven injust perquè anteriorment havia estat equitatiu entre el pare i els tiets

Un sobre amb 50 euros és un regal habitual per Reis, aniversaris o altres celebracions similars. No és el que esperaven rebre d'herència les cinc netes de Frederick Ward, un home anglès de 91 anys que els va llegar això d'una fortuna de prop de mig milió de lliures esterlines.

Però un sobre amb un sol bitllet va ser el que els va entregar el seu tiet quan l'avi va morir, decebut pel poc contacte que havien mantingut des que havia mort el seu fill, el pare de les netes.

En els últims anys, no l'havien visitat a l'hospital ni tampoc el van convidar al casament d'una besneta. És per això que va decidir donar finalment la major part del seu llegat als seus dos fills vius, més propers a ell.
 

Denuncien que els tiets van influenciar l'avi per canviar el testament

Les cinc netes, no satisfetes amb aquest resultat, van denunciar a la justícia que els seus tiets havien influenciat l'avi perquè no els donés la part que els corresponia.

Segons elles, els pertanyia un terç de l'herència, que incloïa un pis per valor de 450.000 lliures esterlines.

Però la justícia no els ha donat la raó. En un veredicte recent, un magistrat ha avalat el testament basant-se en el fet que les netes havien tingut "un contacte molt limitat" amb el seu avi en els últims anys.
 

L'avi havia repartit l'herència de manera equitativa prèviament

Es dona la circumstància que, abans que morís el pare de les cinc dones, l'avi havia repartit el testament de manera equitativa entre els tres fills.

Però tres anys després de la mort del primogènit, el 2015, la manca de contacte amb les seves descendents va provocar aquest canvi.

Ara, el jutge ha resolt que Ward tenia dret a modificar el testament, tot i que hagués afirmat que repartiria els béns de manera equitativa entre la descendència si li passava alguna cosa a algun dels seus tres fills.
 

 

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut