Futbol

Gerardo Martino s'endú vint-i-dos jugadors a Madrid per afrontar el decisiu partit contra l'Atlètic

El Barça ja ha arribat a Madrid, on aquest dimecres juga contra l'Atlètic de Madrid la primera final de la temporada. I és que en joc hi ha el ser o no ser a la Champions. Després de l'empat a 1 de l'anada dels quarts de final, el cas és que l'eliminatòria està oberta. Gerardo Martino s'ha endut a Madrid vint-i-dos jugadors, incloent-hi Carles Puyol, que encara no ha rebut l'alta mèdica.

Actualitzat

El Barça ja ha arribat a Madrid, on aquest dimecres juga contra l'Atlètic de Madrid la primera final de la temporada. I és que en joc hi ha el ser o no ser a la Champions. Després de l'empat a 1 de l'anada dels quarts de final, el cas és que l'eliminatòria està oberta. Gerardo Martino s'ha endut a Madrid vint-i-dos jugadors, incloent-hi Carles Puyol, que encara no ha rebut l'alta mèdica.

L'equip vol deixar de banda totes les qüestions extraesportives --sancions FIFA i referèndums-- per centrar-se en aquest partit clau, que es jugarà aquest dimecres, a partir de les 20.45.

Les novetats en la llista de convocats són Jordi Alba, que tornarà segurament a l'equip titular, i Ibrahim Afellay. La llista completa, en què falten els lesionats Víctor Valdés i Gerard Piqué, la formen: Pinto, Oier, Alves, Montoya, Puyol, Mascherano, Bartra, Alba, Adriano, Busquets, Song, Xavi, Iniesta, Cesc, Sergi Roberto, Afellay, Pedro, Messi, Alexis, Neymar i Tello.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut