Barça

Xavi: "Arribar fins a aquí amb tot el que ens ha passat aquesta temporada és d'admirar"

Xavi Hernández ha comparegut davant dels mitjans després que l'equip ha tornat a la feina per preparar un dels partits més importants d'aquesta temporada que els portarà fins al Calderón. "És una final a cara o creu", ha reconegut el capità blaugrana. I és que els homes del Tata Martino es juguen la continuïtat a la Champions.

Actualitzat

Xavi Hernández ha comparegut davant dels mitjans després que l'equip ha tornat a la feina per preparar un dels partits més importants d'aquesta temporada que els portarà fins al Calderón. "És una final a cara o creu", ha reconegut el capità blaugrana. I és que els homes del Tata Martino es juguen la continuïtat a la Champions. En aquesta primera sessió ha comptat amb Isaac Cuenca, i els joves del B, Masip, Lucas, Planas, Babunski, Nieto i Espinosa. Rolón, Enguene, Fran Álvarez i Alex Corredera, del juvenil A també han estat presents en un entrenament en què Carles Puyol ha seguit fent treball específic. Tot i això el capità blaugrana viatja cap a Madrid junt amb els 21 convocats encara que sense l'alta mèdica. Piqué, Cuenca, Valdés i Dos Santos, són els descartats per lesió

Després d'un dia de descans, el F. C. Barcelona ha tornat a la feina per preparar la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid. Per parlar del partit, Xavi Hernández ha comparegut davant dels mitjans, i ha reconegut que el partit d'aquest dimecres "és una final" en la qual es trobaran davant un rival "molt rocós, molt difícil" que, fins i tot, "quan juga malament tira els partits endavant". El capità blaugrana ha reconegut que dissabte l'equip no va mostrar una bona cara, però que es va "buidar", com pensen fer al Calderón: "Ho donarem tot per passar l'eliminatòria sabent la dificultat que té i que juguem fora de casa". Sobre Diego Costa, Xavi ha reconegut que és una "peça fonamental" per al conjunt matalasser, perquè "és un futbolista ràpid i preparat, capaç de fer 30 metres durant tot el partit". Per aquest motiu, el de Terrassa reconeix que "seria una baixa vital" si Simeone no hi pogués comptar. Xavi ha explicat que l'equip arriba en "un bon moment de forma", però que la clau per endur-se l'eliminatòria serà "avançar-se al marcador".

La Masia no es toca

Davant la pregunta sobre l'afer FIFA, Xavi Hernández ha estat en la línia de la resposta institucional. "Des del vestidor i des del club, creiem que la sanció és injusta i desproporcionada" i, ha afegit: "En els pròxims dies, Josep M. Bartomeu es reunirà amb Blatter i intentarem que això quedi en no res, la Masia fa una feina correcta en tots els sentits, és part de la nostra filosofia i intentarem defensar-la al màxim".

L'equip farà l'últim entrenament dimarts a la tarda a l'Estadi Vicente Calderón a partir de les 18.30. Una vegada allà, Tata Martino i un jugador faran la roda de premsa prèvia al partit (17.45), que es podrà seguir en directe per Esport3 i Esport3.cat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut