Keylor Navas jugarà el Mundial amb Costa Rica. (Foto: Reuters)
Barça

El Barça pensa en Keylor Navas com a possible reforç per a la porteria

Segons el programa "Efectivament", del canal Esport3, el Barça està interessat en la contractació de Keylor Navas, porter del Llevant. Té 27 anys, jugarà el Mundial amb Costa Rica i té contracte amb l'equip granota fins al juny del 2015. El club valencià ha demanat 10 milions d'euros pel seu traspàs, el preu de la seva clàusula de rescissió

Actualitzat

Segons el programa "Efectivament" del canal Esport3, el Barça està interessat en la contractació de Keylor Navas, porter del Llevant. Té 27 anys, jugarà el Mundial amb Costa Rica i té contracte amb l'equip granota fins al juny del 2015. El club valencià ha demanat 10 milions d'euros pel seu traspàs, el preu de la seva clàusula de rescissió.

Tot i que encara no s'ha fet oficial, Pinto deixarà el Barça a final de temporada. També marxarà Víctor Valdés. Dues sortides que podrien significar dues entrades: la ja cantada de Marc-André ter Stegen i una segona que ha desfermat tota mena de rumors.

L'"Efectivament" ha explicat que el Barça ha parlat amb el Llevant per mostrar-li el seu interès en Keylor Navas. Porter internacional, molt àgil sota els pals i amb experiència a la Lliga BBVA.

Anar al contingut