Actualitat blaugrana

Eto'o viu pendent de les ofertes per seguir el mateix camí que Ronaldinho i deixar el Barça

El futur de Samuel Eto'o continua sent una incògnita. El Barça li va comunicar que no comptava amb ell per la temporada vinent, tot i que té contracte fins al 2010. Però el camerunès no ha presentat cap proposta al club perquè pugui negociar el seu traspàs com en els casos de Deco i Ronaldinho. Si l'operació s'acaba portant a terme, el Barça espera ingressar-ne uns 30 milions d'euros. Eto'o ha arribat aquesta matinada de l'Uzbekistan, on el principal equip de la capital, el Kuruvtxi, li ha fet una oferta multimilionària. Aquest dissabte s'ha de reincorporar a la disciplina blaugrana i, si no hi ha novetats, dilluns es desplaçarà a Escòcia amb la resta de la plantilla.

Actualitzat

Fa setmanes que el Barça parla d'Adebayor i, fins al moment, no hi ha hagut res més que negociacions frustrades. El nou projecte de Josep Guardiola preveu una profunda renovació tal com s'ha vist amb els casos de Deco, Ronaldinho i també Samuel Eto'o. El camerunès no entra en els plans del club i per això fa dies que se li busca substitut.

Cap oferta en ferm

El problema és que, de moment, el Barça no ha rebut cap oferta en ferm pel davanter camerunès. Es parla d'Itàlia, d'Anglaterra però no hi ha res de segur. L'única cosa, que no es vol és que continuï defensant els colors blaugrana. El perquè? Doncs no se sap i el mateix jugador espera poder demanar explicacions a Guardiola. Podrà fer-ho dissabte, quan s'entreni per primer cop a les ordres del nou entrenador culer. El Barça espera tancar aviat el traspàs del davanter per tal de rellançar el fitxatge d'Adebayor. Del seu futur depèn el gol del Barça per la pròxima temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut