Futbol

Ronaldinho assegura que se sent molt feliç de ser al Milan i que compleix un somni

Ronaldinho ja ha estat presentat com a nou jugador del Milan a San Siro, davant més de 50.000 aficionats. El brasiler ha assegurat que se sent molt feliç d'haver fitxat pel club "rossonero", que se sent com a casa i que espera complir els seus objectius. Jugar al costat de Kaká suposa una gran alegria per al Gaúcho, ha dit, perquè ha assenyalat que és un dels millors del món i amic seu. Sobre el Barça, Ronnie ha explicat que el club i ell tenien objectius diferents i necessitava un moment nou i tornar a ser feliç.

Actualitzat

Durant la presentació, Ronaldinho ha declarat que sent una emoció especial d'haver fitxat pel Milan i que espera donar molta alegria. S'ha definit com un jugador madur, però encara jove i ha promès que recuperarà la seva millor forma física.

"A Barcelona hi vaig viure anys molt bons"

Sobre la seva etapa al Barça, Ronaldinho ha explicat que al Barça va viure-hi anys molt bons, però que quan no vénen els títols vénen les decepcions. Per això, ha indicat que el traspàs era el millor acord tant per a ell com per al Barça.

Signatura del contracte

Enmig de la presentació i per mostrar-ho a tot el món, Ronaldinho ha signat el contracte que el vincularà tres temporades. Adriano Galliani ha assegurat que el contracte just acabava d'arribar, perquè faltaven alguns documents del Barça que acabaven d'arribar per fax i que confirmaven el traspàs. Galliani ha assegurat que el Barça li havia posat problemes fins feia tot just una hora.

Després de signar, el Gaúcho ha continuat parlant amb els periodistes i ha assenyalat que no crearà cap problema al seu nou club per anar Pequín i que la Lliga italiana és de les més competitives del món.

Pel que fa al dorsal que lluirà el brasiler encara és una incògnita. Al Milan, el dorsal 10 el porta Seedorf.

Uns minuts després, Ronaldinho ha fet esclatar San Siro quan ha saltat sobre la gespa. Allà ha saludat els 50.000 "tifosi" presents i ha fet els seus primers malabarismes amb la pilota vestit de "rossonero".

Abans la revisió mèdica

Després de la multitudinària rebuda a Milanello, Ronaldinho ha viscut el segon dia en terres italianes. Abans de la presentació al vespre, el brasiler ha passat pels serveis mèdics del club, que han examinat el seu qüestionat estat físic. Les proves han durat unes tres hores, en el tràmit previ a la signatura del seu nou contracte amb el Milan.

Durant les proves mèdiques, Ronaldinho ha estat tota l'estona acompanyat pel seu germà i representant Roberto de Assis. A la sortida de les proves, el "Gaúcho" ha confirmat que tot està bé i que se sent feliç. El seu germà ha assegurat també que senten una alegria molt gran d'estar en un club com el Milan, tot i que "estar al Barça va ser meravellós i hi vam viure moments increïbles". De Assis ha afegit que "ara és una vida nova, noves conquestes, un nou club".

En la jornada de dimecres, en 40 minuts el Milan va registrar l'alta de 4.000 socis nous.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut