Joan Carreras (Premi Sant Jordi), Andreu Carranza (Premi Josep Pla) (esquerra) i Xavier Bosch (Premi Ramon Llull) (dreta) (ACN)
Joan Carreras (Premi Sant Jordi), Andreu Carranza (Premi Josep Pla) (esquerra) i Xavier Bosch (Premi Ramon Llull) (dreta) (ACN)
Barcelona

Els escriptors agafen forces per afrontar una jornada dedicada a atendre els lectors i firmar exemplars

Desenes d'escriptors i personalitats que presenten novetats aquest any

RedaccióActualitzat
Un any més, escriptors i editors s'han citat a l'Hotel Regina per fer la tradicional fotografia de família de Sant Jordi abans d'abocar-se a la signatura de llibres, fent parada a diversos carrers del centre de Barcelona. L'esmorzar ha convocat desenes d'escriptors i personalitats que presenten novetats aquest any, com Martí Gironell, Sílvia Soler, Isabel-Clara Simó, Oriol Junqueras acompanyat per Justo Molinero, Care Santos o Pere Martí.

Però la de l'hotel Regina no és l'única trobada d'escriptors. Molt a prop, en una pastisseria també al centre de Barcelona, els tres autors de Proa premiats també s'han trobat abans de sortir a firmar a les parades. L'Esmorzar amb Premi ha reunit Joan Carreras (Premi Sant Jordi), Andreu Carranza (Premi Josep Pla) i Xavier Bosch (Premi Ramon Llull), que han compartit els secrets per afrontar la diada amb llibres premiats.
 
Anar al contingut