La sorra ha desdibuixat el perfil de Barcelona (Foto: Albert Bladas)
Juny 2012: La sorra ha desdibuixat el perfil de Barcelona (Foto: Albert Bladas)
Barcelona

El vent provoca una tempesta de sorra al litoral de Barcelona

Les ràfegues de vent de fins a 50 quilòmetres per hora han aixecat la sorra de les platges barcelonines. Edificis emblemàtics de la capital catalana han quedat pràcticament desdibuixats del perfil de la ciutat.

RedaccióActualitzat
Les tempestes del nord i el vent del sud han creat una imatge insòlita davant de la costa de Barcelona. El vent ha arribat a cops de 50 quilòmetres per hora a Poblenou i a la Vila Olímpica i ha aixecat la sorra. Això ha fet que durant uns minuts la visibilitat hagi estat nul·la, fins al punt que edificis del perfil del litoral barceloní com l'Hotel Vela o l'Hotel Arts han perdut el perfil.

A causa del fort vent i com a mesura de seguretat, l'Ajuntament de Barcelona ha tancat tots el espigons marítims del litoral barceloní. Prèviament, la Guàrdia Urbana ha desallotjat els banyistes que hi havia a l'espigó de Bogatell, després que el vent hagi bolcat algunes gandules i hagi aixecat sorrra. Els bombers han fet al voltant de 20 serveis relacionats amb el fort vent i la tempesta de sorra.

Anar al contingut