Andy Serkis, que torna a posar-se en la pell del fosc personatge de Gòl·lum, en una estrena de la nissaga l'any 2003 (Reuters/Lee Besford)

"El Senyor dels Anells" tindrà nova entrega el 2026, protagonitzada per Gòl·lum

Andy Serkis, l'actor que sempre ha interpretat Gòl·lum en la trilogia original, dirigirà aquesta nova producció

RedaccióActualitzat

Els apassionats a la nissaga fantàstica escrita per J. R. R. Tolkien estan de celebració. Warner Bros ha anunciat que ha començat a escriure els guions de noves entregues de l'univers "El Senyor dels Anells".

L'estrena està prevista per al 2026, l'any que se celebra el 25è aniversari de l'estrena d'"El Senyor dels Anells: La Germandat de l'Anell", dirigida per Peter Jackson.

La nova entrega de la nissaga tindrà un protagonista clar: Gòl·lum, la recargolada i corrupta criatura embogida per l'obsessió de fer-se amb el preuat Anell Únic, al qual es refereix com "el meu tresor" o "el meu preciós". Gòl·lum recupera la identitat de Sméagol -- un hòbbit de la raça dels cepats-- quan perd l'anell i queda sense la seva tèrbola influència. 

Protagonitzada i també dirigida per Andy Serkis, l'actor que interpretava Gòl·lum en la trilogia original, l'argument d'aquesta nova pel·lícula del "Senyor dels Anells" estarà centrat en l'icònic personatge que concentra l'odi i el rebuig dels fervents seguidors de les aventures dels hòbbits.

Fins i tot s'ha aventurat un possible títol per a la nova entrega de la nissaga: "The Lord of the Rings. The Hunt for Gollum".

En la roda de premsa que han fet Peter Jackson i les guionistes Fran Walsh i Philippa Boyens i on s'ha anunciat la nova producció, Jackson ha afirmat que serà l'ocasió ideal perquè Andy Serkis "viatgi de nou a la Terra Mitjana i arregli els assumptes pendents que té amb aquest empestat".

Però l'actor i ara també director s'ha referit al personatge amb molta més estimació quan ha anunciat al seu Instagram el retorn de Gòl·lum: "We is baaaaak, Precious!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew Serkis (@andyserkis)

 

Abans que arribi als cinemes la pel·lícula protagonitzada per Gòl·lum, els fans d'"El Senyor dels Anells" podran anar fent boca amb la pròxima estrena de la nissaga: la preqüela "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim", que està previst que s'estreni al desembre als Estats Units. Una pel·lícula d'animació ambientada dos segles abans de totes les aventures que es relaten al "Hòbbit".

Warner Bros va anunciar l'any passat que havien arribat a un acord amb els productors per fer diverses pel·lícules basades en la mitològica nissaga de J. R. R. Tolkien. De moment ja se saben els títols de dues d'aquestes noves produccions, "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" i l'encara provisional "The Lord of the Rings. The Hunt for Gollum".

La trilogia "El Senyor dels Anells", estrenada al començament del segle XXI, va recaptar gairebé 3.000 milions de dòlars i va estar nominada a una trentena de Premis Oscar. Finalment, entre les tres pel·lícules van guanyar 17 estatuetes.

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut