Copa del Rei

El Betis supera el Getafe amb claredat i s'enfrontarà amb el Barça als quarts de final de la Copa (1-3)

El Betis s'ha classificat amb total justícia per la següent ronda de la Copa després de vèncer el Getafe a domicili per 1-3. L'equip dirigit per Pepe Mel, que és el líder de la Segona Divisió i es presentava al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe amb un 1-2 en contra del partit d'anada, ha fet un partit esplèndid i ha superat el Getafe amb total mereixement. Un gol de Jorge Molina al minut 55 i dos de Rubén Castro (66 i 89) han donat el bitllet a quarts als andalusos, que han superat un Getafe desdibuixat que només ha pogut retallar distàncies al descompte. El conjunt verd-i-blanc s'enfrontarà amb el Barça i el partit d'anada està programat per la setmana vinent al Camp Nou. El Betis, però, pretén canviar l'ordre dels partits i demanarà al Barça i a la RFEF jugar primer al Benito Villamarín.

Actualitzat
Tot i que el tècnic del Betis vol transmetre als jugadors que el partit més important és el que disputaran aquest cap de setmana davant l'Osca, no s'ha pogut estar de valorar l'eliminatòria que els enfrontarà amb el Barça de Pep Guardiola. Pepe Mel ha explicat que ha dit als seus jugadors que, al Camp Nou, "s'acostumin a córrer darrere de la pilota, ja que el Barça està acostumat a tenir-la".

Demanaran jugar l'anada a casa

El partit d'anada s'ha de jugar la setmana que ve al Camp Nou, però el conjunt bètic està disposat a jugar el primer partit a casa. Així ho sol·licitarà al Barça i a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), amb la intenció d'evitar que un resultat molt advers a l'anada resti afluència de públic a la tornada, ja que una bona entrada ajudaria d'allò més l'entitat sevillana, molt tocada econòmicament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut