Futbol

El Barça torna de Leverkusen amb els deures fets i un peu i mig als quarts de la Champions

El Barça ha tornat aquest dimecres de Leverkusen i ja no s'entrenarà fins dijous al matí, on després de la sessió Víctor Valdés atendrà els mitjans de comunicació. Els blaugranes han aterrat amb un peu i mig als quarts de final de la Lliga de Campions, gràcies a la victòria al BayArena per 1-3 amb dos gols d'Alexis i un de Messi. Això permetrà a l'equip centrar-se en els enfrontaments de Lliga contra el València i l'Atlètic de Madrid, abans de rebre el Bayer Leverkusen al Camp Nou, el proper 7 de març, en la tornada dels vuitens de la Champions.

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Ricard Torquemada
    Per Ricard Torquemada
Entre l'expedició hi ha, evidentment, Gerard Piqué, que dimarts es va quedar a la grada veient el partit per decisió tècnica. El mateix Guardiola va reconèixer que el central no pot tenir motius per estar enfadat. "Sap que l'estimo molt i sap que durant quatre anys he tingut oportunitat de continuar amb gent i gent que hem decidit que marxés. Gerard és intocable per a nosaltres i és importantíssim", va assegurar el de Santpedor.

L'estira-i-arronsa per la final de Copa

Mentrestant, continua l'estira-i-arronsa pel que fa a la seu de la final de Copa. Ara mateix, Mestalla és l'estadi amb més probabilitats d'acollir el duel pel títol entre el Barça i l'Athletic de Bilbao. I és que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, continua inflexible en la seva negativa a cedir el Bernabéu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut