Barcelona

Crida de l'ANC i Òmnium a no mirar els mítings que la JEC obliga a emetre a la CCMA

Jordi Sànchez assegura que la Junta actua "de mala fe" i demana als partit que renunciïn a l'espai destinat per la JEC

RedaccióActualitzat

L'Assemblea Nacional Catalana es posiciona sobre la decisió de la Junta Electoral d'obligar TV3 i Catalunya Ràdio a retransmetre actes dels partits que no van anar a la Via Lliure. El seu president, Jordi Sànchez, assegura que la Junta actua "de mala fe" i demana als ciutadans que no es mirin la retransmissió.

En un acte conjunt amb la plataforma Drets, l'ANC ha analitzat el pluralisme informatiu dels mitjans respecte al 27-S. Sànchez ha aprofitat per carregar contra la decisió de la Junta. Argumenta que la Via Lliure "no va ser un acte electoral" perquè no es va demanar el vot per les candidatures independentistes.


Sànchez parla de "mala fe" de la JEC i l'acusa d'imposar una "bogeria en clau democràtica i informativa". Per tot plegat fa una crida doble. D'una banda ,als ciutadans, a qui demana que no mirin la televisió mentre duri la retransmissió dels actes de partit:


D'altra banda, l'ANC es dirigeix als partit i els demana que "renunciïn a l'espai destinat per la JEC per democràcia i respecte a la llibertat d'expressió":


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut