Barcelona

Clickair inaugura seu a Barcelona i confirma vols a Istanbul, el Caire i Tel Aviv pel 2008

La companyia aèria Clickair ha inaugurat les noves instal·lacions al Prat de Llobregat. Aprofitant la inauguració, a la qual ha assistit el president del Parlament, Ernest Benach, la companyia ha confirmat que l'any que ve obrirà rutes cap a l'Àsia i el Pròxim Orient. En concret al Caire, Istanbul i Tel Aviv. El director general de ClickAir ha dit que esperen convertir-se en l'empresa líder en nombre de passatgers a l'aeroport de Barcelona amb 9 milions de passatgers a finals del 2008.

Actualitzat

Clickair va reprendre ahir la ruta entre Barcelona i la ciutat francesa de Lió després de la suspensió dels vols l'1 de setembre passat. La filial d'Iberia reprendrà els vols amb una freqüència diària en lloc dels quatre vols setmanals que s'oferien abans de la suspensió. D'aquesta manera, l'enllaç entre la capital i la ciutat francesa sortirà cada dia a les 16.40 i arribarà a l'aeroport de Saint-Exupéry a les 17.50 hores. El vol de tornada serà a les 18.25 hores i arribarà al Prat a les 19.35 hores. La interrupció dels vols a Lió va respondre a la necessitat de reprogramar els destins en el marc de l'expansió europea i la nova posada en funcionament coincideix amb el començament de la temporada d'hivern 2007-2008.

Clickair va inaugurar també una altra nova ruta amb tres vols a la setmana que connecta Barcelona i Atenes. Un primer aparell Airbus A-320 va volar ahir des de l'aeroport el Prat de Barcelona, amb 94 passatgers, fins a l'aeroport Elefterios Venizelos d'Atenes, i en el viatge de tornada a Barcelona va transportar 69 passatgers. Fins al març del 2008 els avions de la companyia s'enlairaran connectant les dues ciutats els dilluns, dimecres i dissabtes, amb preus mínims de 40 euros per trajecte.

D'altra banda, Clickair va iniciar divendres les vendes de bitllets de la nova ruta entre Barcelona i Oviedo que serà operativa a partir del febrer del 2008.

Clickair va iniciar les seves operacions l'1 d'octubre del 2006 amb tres avions Airbus A-320 de 180 places de capacitat. Actualment opera 22 aparells d'aquest tipus i opera 51 rutes a Espanya, el Regne Unit, Europa continental i nord d'Àfrica.

Anar al contingut