Hèlsinki

Barroso comunica a Zapatero que se sent incòmode per haver hagut de desmentir notícies relacionades amb l'opa sobre Endesa

Al president de l'executiu comunitari no li ha agradat haver de sortir al pas de les informacions que alguns diaris espanyols han publicat en relació amb l'opa d'E.ON sobre Endesa. José Manuel Durao Barroso ha fet saber avui a José Luis Rodríguez Zapatero que se sent "incòmode" per aquestes especulacions i els posteriors desmentiments. És el que li ha dit durant la breu conversa que han mantingut a la conferència que 38 països europeus i asiàtics estan fent a Finlàndia. El secretari de Comunicació del govern espanyol, Fernando Moraleda, ha confirmat el comentari de Barroso a Zapatero, però no ha revelat res més de la conversa entre tots dos dirigents.

Actualitzat

José Manuel Durao Barroso s'ha queixat reiteradament dels intents d'implicar l'executiu de Brussel·les en la polèmica política al voltant de les ofertes d'adquisició d'Endesa. Barroso ja va assegurar ahir, a través del seu portaveu, que l'assumpte pertany "al debat polític intern a Espanya" i va condemnar "en els termes més durs" la intenció de traslladar la polèmica a Europa.

Anar al contingut