Barça

Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, demana a l'"Efectivament" que no es dramatitzi amb la lesió de Messi

Ha demanat que la lesió de Messi es porti "sense drames" i ha explicat que el necessari és que l'argentí "descansi, es recuperi i torni bé". A més, Zubi ha volgut aclarir que la recuperació a mans de Luis García ha estat consensuada amb el club i ha avançat que el preparador físic Elvio Paolorosso acompanyarà Messi a l'Argentina.

Actualitzat

Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, s'ha sincerat al programa "Efectivament" del canal Esport3. Ha demanat que la lesió de Messi es porti "sense drames" i ha explicat que el necessari és que l'argentí "descansi, es recuperi i torni bé". A més, Zubi ha volgut aclarir que la recuperació a mans de Luis García ha estat consensuada amb el club i ha avançat que el preparador físic Elvio Paolorosso acompanyarà Messi a l'Argentina.

 

El director esportiu del Barça ha admès tenir bones sensacions amb les renovacions d'Iniesta, Piqué, Bartra i Montoya. En clau de mercat, Zubi ha admès que no es plantegen incorporar cap futbolista en el mercat d'hivern, però que en podria sortir algun (Afellay, Cuenca).

 

Andoni Zubizarreta ha sortit al pas dels rumors sobre el possible adéu del Tata Martino i ha assegurat que està convençut que es quedarà al Barça. Ha lloat la maduresa de Neymar i ha negat l'interès en el fitxatge d'un davanter centre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut