Hoquei patins

Jordi Adroher, del Benfica, deixa sense Copa Intercontinental el Reus Deportiu (3-5)

L'exjugador del Reus ha estat clau per a la victòria del Benfica a la final

Anna CasasActualitzat

El Reus Deportiu ha caigut per 5-3 davant el SL Benfica en la final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins al Pavelló Olímpic de Reus.

L'equip català s'ha posat al davant dels portuguesos en el minut 18 de la primera part, gràcies al penal encertat d'Albert Casanovas (0-1). Al final de la primera part, el Benfica ha tingut una gran oportunitat quan Miguel Rocha ha fet un llançament, però la doble aturada del porter Càndid Ballart ha evitat l'empat dels portuguesos.

A l'inici de la segona part, el club portuguès ha tornat a tenir una gran ocasió per part, un altre cop, de Miguel Rocha que Càndid ha aturat. Tan sols dos minuts més tard, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Rocha per falta.

Finalment, uns segons més tard, Jordi Adroher empatava el marcador de penal (1-1). Però, Albert Casanovas marcava l'1-2 també de penal i tornava a avançar l'equip local. Una altra vegada, Adroher empatava en el minut 9 (2-2).

Encara amb l'empat a dos, el Benfica s'ha començat a imposar i ha recuperat la possessió. I ha estat el jugador català del club portuguès qui ha marcat el tercer gol per trencar la igualtat del resultat (3-2). El capità del Reus, Raúl Marín, ha llençat a l'escaire de la porteria des de fora de l'àrea i ha empatat el partit un altre cop (3-3).

Faltaven només cinc minuts pel final del partit i encara estava tot per decidir. Valter Neves ha estat l'encarregat d'encarrilar la victòria dels portuguesos al minut 23 marcant el 4-3. I Adroher, per tercera vegada, ha sentenciat la final amb el 5-3 a falta de menys d'un minut pel final del partit i ha permès al Benfica aixecar la seva segona Copa Intercontinental.