L'impacte econòmic de les grans fires: l'ISE i el Mobile deixen 850 milions d'euros

Apartaments turístics plens, restaurants reservats i preus que es multipliquen: l'impacte econòmic de les grans fires a Barcelona

Barcelona es converteix aquesta setmana en l'aparador mundial de la indústria audiovisual. S'hi fa el saló ISE, en una edició que es prepara per batre rècords en el seu 20è aniversari. S'espera superar els 60.000 assistents i els 385 milions d'euros d'impacte econòmic de l'any passat.

És el quart any que es fa a Barcelona. I durant aquests quatre anys, moltes empreses internacionals han decidit instal·lar-se aquí per dinamitzar els seus projectes. Aquest any, l'ISE compta amb la presència de 80 empreses catalanes.

Al davant, dos mesos, gener i febrer, per tradició de temporada baixa, que ara, amb l'ISE i el Mobile --que es farà a finals de febrer-- generen un potent impacte econòmic a Barcelona i Catalunya.

En total, més de 850 milions d'euros, gràcies als milers de llocs de treball generats i a una pluja de diners que cauen pels allotjaments, restaurants i tots els serveis lligats al turisme de negocis.

ARXIVAT A:
Mobile World CongressTecnologiaComerç
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut