L'oferta està obert fins l'11 d'agost i cal tenir la capacitat de dormir on sigui
El 48% dels adults no tenen un son de qualitat (Pexels)

Cobrar mentre dorms: una empresa de matalassos busca gent per dormir i fer TikToks

Busquen persones que tinguin una "habilitat excepcional i desig per dormir" i "capacitat per dormir on sigui"

Actualitzat

Casper, una empresa de matalassos amb seu a Nova York fundada el 2014, vol contractar gent per dormir. Són el que anomenen "casper sleepers", que han de dormir a les botigues i en entorns públics del món. Prometen un sou de 78.000 dòlars a l'any.

En una oferta que han fet pública a la seva web, demanen persones majors de 18 anys amb una gran passió per dormir.

No només cal dormir, l'empresa vol que els treballadors facin feina quan estiguin desperts. Hauran de crear continguts a la xarxa que mostrin la seva experiència com a dormidors professionals.

En l'oferta de feina ja demana als aspirants que creïn vídeos a TikTok explicant per què són el candidat ideal. Una fórmula que també permet a Casper fer-se publicitat a la xarxa.

@casper Replying to @thedavidjscott our "work" week is off to a great start, how about yours? #sleepingintern ? Candy Crush - David Das

Alguns dels vídeos dels candidats expliquen com fan la carta de presentació per aconseguir la feina d'"sleeper" de forma divertida o, fins i tot, mostren les seves posicions de dormir:

@casper References? My sleep demons. Apply to join our team of #CasperSleepers ? Quirky Minds - AudioAdvantage
@casper Staying #cozy cuz Queen ? said so #renaissance #sleeppositions #pose #casper ? Jupiter & Mars - ARDN


El candidat ideal com a "dormidor professional"

L'empresa defineix el treballador perfecte com aquell que sol tenir un alt desig de dormir i voluntat de formar part dels continguts de les xarxes socials.

També ha de ser capaç de dormir a qualsevol lloc, ha de tenir passió per compartir i parlar sobre la son i, preferentment, ha de ser resident a Nova York, tot i que no és imprescindible.

A més de cobrar per dormir, els candidats escollits obtenen pijames per treballar, productes de Casper gratuïts i limitats i flexibilitat horària a temps parcial.

 

Anar al contingut