Logotip d'Apple sobre una façana grisa, amb un cel blau amb núvols blancs darrere
Apple acaba de treure al mercat el nou model d'Ipad (Reuters)

Apple es disculpa per l'anunci del nou iPad en què esclafa instruments, llibres i art

La companyia ha rebut crítiques pel vídeo promocional de la nova tauleta, que diu que és el producte més prim que ha fet mai

RedaccióActualitzat

Apple s'ha hagut de disculpar per les critiques que ha rebut arran d'un anunci del seu últim model d'iPad Pro. 

Una premsa hidràulica enorme destrueix instruments musicals i altres objectes creatius, com una càmera de fotos, pots de pintura o llibres, abans que aparegui el nou producte de la companyia i el missatge: "L'iPad més potent que hi ha hagut mai també és el més prim".

És un vídeo d'un minut, amb el títol "Crush" (esclafada), que ha compartit el CEO Tim Cook a X:


"La destrucció de l'experiència humana per cortesia de Silicon Valley", respon un usuari de la mateixa xarxa. "El simbolisme d'aixafar indiscriminadament belles eines creatives és una opció interessant", diu amb ironia un altre.

"Potser per al pròxim Apple Watch Pro hauríeu d'aixafar l'equipament esportiu, mostrar un robot que corre més ràpid que un home, després girar-vos cap a la càmera i dir: "Déu ha mort i l'hem matat", proposa un altre comentari.

Són algunes de les moltes veus crítiques amb el vídeo d'Apple, de persones que han entès que envia un missatge de destrucció de les arts a favor de la tecnologia i la IA. 

Davant d'aquestes reaccions, el vicepresident de comunicacions de màrqueting d'Apple, Tor Myhren, ha hagut de sortir al pas: "El nostre objectiu és celebrar sempre la infinitat de maneres en què els usuaris s'expressen i donen vida a les seves idees a través de l'iPad. Hem errat l'objectiu amb aquest vídeo i ho sentim", assegura en un comunicat enviat a la publicació Ad Age.

La nova tauleta d'Apple s'ha presentat aquest dimarts amb el reclam de ser el producte més prim que han fet mai. 

L'anunci continua publicat a les xarxes, però s'ha descartat emetre'l per televisió.

 

ARXIVAT A:
Tecnologia
Anar al contingut