Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
DISSABTE I DIUMENGE

Xantal Llavina conversa amb els doctors Manel Esteller i Miquel Prats sobre el càncer de mama i passa per uns mesos el relleu del "Revolució 4.0" a Adam Martín

Diumenge, 8 de gener, per la web i l'app de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina conversarà amb el seu metge, lel ginecòleg Miquel Prats, i amb el doctor Manel Esteller, i passarà el relleu temporal del "Revolució 4.0" a Adam Martín. El programa també inclourà una entrevista als protagonistes de "Pares normals", Enric Cambray i Julia Bonjonch.

Dissabte, també en format en línia, el "Revolució 4.0" comptarà amb la presència de l'equip de l'"APM?", que l'any que ve farà vint anys.

Tal com va anunciar fa uns dies, Xantal Llavina haurà de deixar de presentar el programa "Revolució 4.0" durant uns mesos, mentre duri el tractament mèdic contra el càncer de mama que . Llavina continuarà dirigint el programa, però serà substituïda davant del micròfon pel periodista Adam Martín, que aquest estiu va presentar "La tarda de Catalunya Ràdio" i que també és el responsable de podcasts com "Historial Clínic" o "Sans i estalvis". 

A la primera part del programa de diumenge, Xantal Llavina conversarà amb els metges especialistes en càncer Manel Esteller i Miquel Prats. Parlaran sobre els diferents tipus de càncer de mama que hi ha i sobre com diagnosticar-los i tractar-los. També ressaltaran la importància de la prevenció i de com la investigació mèdica, la innovació i la tecnologia estan aconseguint, dia rere dia, que els índexs de guariment dels malalts de càncer de mama siguin cada vegada més alts. A més, abordaran altres qüestions tan importants com l'estat anímic o l'estrès, que si bé no són causa directa d'aquesta malaltia, sí que afecten el sistema immunitari que ataca el càncer.  

Posteriorment, Llavina farà el relleu simbòlic davant del micròfon del "Revolució 4.0" a Adam Martín, que acabarà el programa entrevistant els actors Enric Cambray i Júlia Bonjoch, dos dels protagonistes del musical "Pares normals". Conversaran sobre aquesta obra creada per Els Amics de les Arts i, també, sobre qüestions com la importància de les xarxes socials, per exemple, a l'hora de promocionar el teatre. 

En l'edició de dissabte, Adam Martín parlarà amb el director de l'"APM?", Aniol Florensa, i amb una reportera del programa, Nerea Sanfe, sobre l'èxit d'un programa que l'any que ve farà vint anys. També conversaran sobre el que ells han anomenat "Metavers de l'humor" per omplir les xarxes socials de continguts generats pel programa, i de com la tecnologia és imprescindible per gestionar la gran quantitat de material audiovisual que maneguen.  

També dissabte, amb Fredo Sanz, responsable de projectes d'èxit com "Dalí cibernètic", els oients podran conèixer com la realitat augmentada és i serà cada vegada més present en moltes propostes d'oci. Fernando de la Rosa explicarà si és més important creure en la intuïció o en el que diuen les dades a l'hora de prendre una decisió important, sobretot a escala empresarial. I, finalment, Núria Aymerich reivindicarà la importància de la innovació cromàtica i ajudarà a descobrir de quina manera la innovació i la tecnologia ajuda els dissenyadors a triar els colors que impactaran la indústria tèxtil dels pròxims anys. 

 

Anar al contingut