Dissabte, a les 21.55

Un nou capítol de la "Causa 20907", a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig, amb el tercer capítol de la docusèrie "Causa 20907" i amb les intervencions de Daniel Vosseler, Xavier Muñoz, José Bové, Alfredo Remírez i Jean-Marc Rouillan i l'actuació musical de Las Migas.

A "Preguntes freqüents" s'emetrà el tercer capítol de "Causa 20907", la docusèrie de FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. 

A més, s'analitzarà el paper de les parts i es preguntarà si es tracta d'un judici amb les garanties suficients amb l'advocat penalista Daniel Vosseler i amb Xavier Muñoz, advocat i observador d'International Trial Watch, que aquesta setmana ha estat present a la sala.

També es podrà saber com es veu el procés des de fora amb l'eurodiputat i veterà activista francès José Bové, que aquesta setmana ha assistit a la vista al Suprem.

El programa comptarà amb el testimoni d'Alfredo Remírez, que és la primera persona d'Espanya empresonada pel contingut dels seus tuits, ara que n'apareixen tants a la causa del Suprem.

Maiol Roger farà la contracrònica setmanal del judici i Quico Sallés, la seva particular visió a partir del seguiment que en fa a Madrid.

A FAQS, aquest dissabte, també es podrà descobrir el testimoni de Jean-Marc Rouillan, company de militància de Salvador Puig Antich, el dia que fa 45 anys de la seva execució.

I es comptarà amb l'actuació musical de Las Migas.

A les cadires, s'hi asseuran els periodistes Jonathan Martínez, Laura Aznar, Bea Talegón i Manel Manchón. I, a més, les col·laboracions habituals de "Preguntes freqüents", aquesta setmana amb: "La setmana de Pilar Rahola" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut