TV3, líder d'audiència d'ahir dilluns. "La Riera" domina la seva franja i "El gran dictat" s'acomiada amb un molt bon resultat

TV3 lidera l'audiència d'ahir, dilluns, amb un 11,7% de quota. "La Riera", el més vist de la seva franja, amb una quota del 17,2%. "El gran dictat" s'acomiada amb un especial que obté 313.000 espectadors de mitjana i és el quart programa més vist del dia.

TV3 va liderar l'audiència televisiva d'ahir dilluns, gràcies a l'excel·lent comportament dels seus informatius i de les produccions dramàtiques i d'entreteniment. L'edició del "TN vespre", amb 617.000 espectadors i un 23,8% de quota, lidera el rànquing dels programes més vistos i obre una franja de "prime time" on van destacar els programes de TV3.

Ahir els seguidors de "La Riera" van assistir a un capítol carregat de dramatisme que va acabar amb el personatge del Claudi debatent-se entre la vida i la mort. Aquest capítol el van seguir 474.000 espectadors, va tenir una quota d'audiència del 17,2% i va liderar la seva franja d'emissió amb comoditat.

Tot seguit, ja a les 22.40, va arribar l'hora del comiat del concurs que ha contribuït a fer que tots plegats destrossem una miqueta menys l'idioma. "El gran dictat" es va acomiadar amb un especial on hi va aparèixer el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i d'altres convidats com Núria Solé, Manel Piñero, Anna Bertran, Sor Lucía Caram i el Mag Lari. Aquest programa especial va tenir una audiència de 313.000 espectadors i una quota del 13,6% i va ser la quarta emissió més vista del dia. "El gran dictat" va posar punt final a set anys de feina en què ha tingut una audiència mitjana de 200.000 espectadors diaris  i una quota de l'11%, amb pics d'audiència que han arribat al 20,5% de share i 300.000 espectadors de mitjana. "El gran dictat", a més del reconeixement quantitatiu, també ha merescut una alta qualificació qualitativa dels espectadors que, després de 1.200 edicions, li continuen atorgant una nota del 9,1 en el panel GFK. El programa, a més, va guanyar el Premi Nacional de Comunicació l'any 2013.

 

 

tv3.cat

Anar al contingut