Diumenge, a les 21.55

Ricard Ustrell segueix el judici del procés amb Iñaki Gabilondo, a "Quatre gats"

Diumenge, 10 de març, després del "Telenotícies vespre", TV3 emetrà el tercer programa "Quatre gats" centrat en el judici del procés, un format que dirigeix i presenta Ricard Ustrell. En el programa d'aquest diumenge, el periodista Iñaki Gabilondo valorarà amb Ricard Ustrell com han anat aquestes primeres quatre setmanes del judici.

Aquest diumenge, després de quatre setmanes de judici del procés, "Quatre gats" convida el periodista Iñaki Gabilondo. Amb ell, Ricard Ustrell parlarà de quins fets creu que s'han demostrat, quines conseqüències polítiques poden derivar-se de la sentència, o de com tracta el periodisme les declaracions al Tribunal Suprem.

La mirada de Gabilondo es complementarà amb dos periodistes que segueixen l'actualitat des de Madrid: Marisol Hernández, d'El Mundo, i Dani Sánchez Ugart, de l'Ara. El programa també es preguntarà si la resta del món segueix el judici i com ho fa, i hi intervindran els corresponsals Mathieu de Taillac, de Le Figaro, i Raphael Minder, del New York Times.

En l'habitual reflexió filosòfica, aquest diumenge es parlarà del llenguatge i el dret amb la professora de Filosofia Contemporània de la UB Laura Llevadot.

El programa

Des d'una mirada externa i amb distància i perspectiva, TV3 emet "Quatre gats" els diumenges a les 21.55. Ricard Ustrell reflexiona sobre el judici del procés amb personalitats destacades que hi han tingut relació durant aquest últim any i mig, entre les quals hi ha polítics, periodistes (internacionals, catalans i espanyols), pensadors, exmembres de la judicatura i familiars dels presos.

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut